Over ons

Over ons

Mijn naam is Zoë Verlijsdonk,  afgestudeerd Huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Een huidtherapeut is een paramedicus die zich inzet voor mensen met een zieke of beschadigde huid. In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij diverse huid-therapeutische praktijken. Hierdoor heb ik inzichten van zowel medische als cosmetische behandeltechnieken opgedaan. Vanaf februari 2023 ben ik mijn eigen praktijk Huidtherapie Helmond gestart. Deze is gevestigd binnen het Vitaliek, een medisch centrum met meerdere disciplines.

 

Het is mijn grootste passie om samen te werken aan een mooie en gezonde huid, zodat cliënten met een goed gevoel de deur uit lopen. Iedere huid is anders en heeft een andere aanpak nodig. Specialistische kennis & een behandelplan op maat vormen daarom de basis binnen Huidtherapie Helmond.

Kwaliteit

De titel Huidtherapeut is beschermd en is opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). De huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) om de kwaliteit te waarborgen.

Toegankelijkheid & Vergoeding

Huidtherapie is direct toegankelijk, wat inhoudt dat u zonder verwijsbrief van de arts een afspraak kan maken.

Heeft u een aanvullende verzekering? De behandelingen kunnen dan mogelijk (gedeeltelijk) vergoed worden. Raadpleeg altijd je eigen poliswaarden om te controleren welke eisen je zorgverzekeraar stelt.

De volgende indicaties vallen onder de aanvullende verzekering:

  • Acnetherapie
  • Camouflagetherapie
  • Ontharen gezicht