Behandelingen

Acnetheapie

Voorafgaand aan een acnebehandeling vindt er een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt de huid geanalyseerd en wordt er een behandelplan op maat opgesteld die passend is bij de persoonlijke situatie van de cliënt. Er zijn verschillende behandelingen die kunnen worden toegepast om acne (littekens) te verminderen.

LEES VERDER

Peelings

Een peeling is een vloeistof die bestaat uit zuren. Deze zuren lossen de verbindende stof tussen de dode huidcellen op waardoor de bovenste huidlagen gaan afschilferen. Er ontstaan nieuwe en gezonde huidcellen. Door deze huidvernieuwing wordt de huid gezonder, steviger en egaler. Er zijn verschillende soorten zuren, elk met een andere werking en eigenschappen. Een peeling kan daarom breed ingezet worden. Het is afhankelijk van de indicatie, de huidconditie en de wensen van de cliënt voor welke peeling er wordt gekozen.

LEES VERDER

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er op een gecontroleerde wijze duizenden minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt door een instrument met zeer fijne naaldjes. Door deze minuscule gaatjes wordt het natuurlijke genezingsproces gestimuleerd waardoor de huid aangezet wordt tot het maken van nieuw collageen en elastine. Dit resulteert in een stevigere en egalere huid.

LEES VERDER

Coagulatie / Curettage

Coagulatie is een behandelmethode waarbij goedaardige huidaandoeningen oppervlakkig worden aangestipt door middel van een elektrisch stroompje die de huid verhit.
Bij curettage worden goedaardige huidaandoeningen oppervlakkig weg geschraapt door middel van een klein rond mesje.
De huidtherapeut zal beoordelen wat de beste behandeloptie is. In beide gevallen wordt de huid oppervlakkig verdoofd met een koude spray waardoor de behandeling minder gevoelig is. Enkele dagen na de behandeling ontstaat er een korstje die vanzelf weer zal genezen.

LEES VERDER