Lasertherapie

Ontharen

Bij Huidtherapie Helmond wordt er gebruik gemaakt van de GentleMax Pro laser. De GentleMax Pro laser is wereldwijd één van de krachtigste lasers op dit moment. Deze laser bestaat uit twee systemen, namelijk de Alexandrite (755nm) en de Nd:YAG (1064 nm). Door deze combinatie is de laser geschikt voor alle huidtypen en kunnen ook dunne haren effectief behandeld worden.

LEES VERDER

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen effectief behandeld worden met de krachtige GentleMax Pro laser. Voor het behandelen van pigmentvlekken wordt de alexandrite laser ingezet. Deze laser verwarmt het pigment in de pigmentvlekken. Enkele weken na de behandeling wordt het pigment vanzelf afgebroken door het lichaam.

LEES VERDER

Couperose

Couperose kan effectief behandeld worden met de krachtige GentleMax Pro laser. Voor het behandelen van de vaatjes wordt de Nd:YAG laser ingezet.  Deze laser verwarmt de bloedvaatjes op een veilige manier waardoor het lichaam enkele weken na de behandeling de vaatrestanten kan opruimen.

LEES VERDER

Beenvaatjes

Beenvaatjes kunnen effectief behandeld worden met de krachtige GentleMax Pro laser. Voor het behandelen van de vaatjes wordt de Nd:YAG laser ingezet. Deze laser verwarmd de bloedvaatjes op een veilige manier waardoor het lichaam enkele weken na de behandeling de vaatrestanten kan opruimen.

LEES VERDER