Beenvaatjes

Last van beenvaatjes?

Beenvaatjes kunnen effectief behandeld worden met de krachtige GentleMax Pro laser. Voor het behandelen van de vaatjes wordt de Nd:YAG laser ingezet. Deze laser verwarmt de bloedvaatjes op een veilige manier waardoor het lichaam enkele weken na de behandeling de vaatrestanten opruimt.

De GentleMax Pro laser behandeld beenvaatjes zeer nauwkeurig waardoor de omliggende huid onaangedaan blijft. 

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 3-6 behandelingen nodig met een interval van minimaal 8 weken.

Is een laserbehandeling pijnlijk?

De behandeling kan aanvoelen als warme speldenprikjes. Over het algemeen is de behandeling goed te verdragen. De laser bevat een geïntegreerd koelingssysteem waardoor de huid tijdens de behandeling direct gekoeld wordt.

Welke huidreacties kan ik verwachten na de behandeling?

Na de behandeling kan het behandelde gebied rood en gezwollen zijn.  Daarnaast kunnen de vaatjes in eerste instantie wat donkerder kleuren. Deze huidreacties zullen na enkele uren tot dagen na de behandeling vanzelf wegtrekken.

Wat zijn de nazorgadviezen?

Het is belangrijk om de eerste 4 weken na de behandeling de zonnebank en overmatige zonblootstelling te vermijden. Bescherm de huid daarom goed met een zonnebrandcrème met minimaal SFP 30 om pigmentvlekken te voorkomen. Daarnaast is het van belang om tot 48 uur na de behandeling op te letten met saunagebruik, heet douche en met intensief sporten.  Dit kan namelijk de doorbloeding stimuleren waardoor het effect van de behandeling wordt tegengewerkt.

worden laserbehandelingen vergoed?

Nee, de behandeling wordt niet vergoed.